2019-05-21 09:09:36• hírek • x

Így tartsd karban a kétkerekűd és készítsd fel a biciklis szezonra a Louis Bike segítségével

A bicikliszezon a nyakunkon. A rossz időjárás nem zavarhat meg a felkészülésben, sőt! Eljött az ideje, hogy számba vedd a kétkerekűd és a felszerelésed állapotát.

Megtettük helyetted a kutatómunkát, és ellátogattunk Szatmárnémeti egyik legrégebbi kerékpáros szakboltjába és szervizébe, a Loui's Bike-ba, hogy megtudakoljuk, mire érdemes odafigyelni a szezon kezdetén.

 

Mivel a vásárlóik megoszlanak a sportolók és a hétköznapi biciklisek terén, légy profi vagy hobbista, itt biztosan megtalálod, amit keresel! Elöljáróban néhány tanács a biciklik helyes tárolásáról, felkészítéséről és szervizeléséről:

 

1. Ne hanyagold el a folyamatos karbantartást! A koszos, saras, ragadós alkatrészek élettartama lényegesen lerövidül. Takarítsd le a járgányt rendszeresen, nagyobb szennyeződések esetén minél hamarabb! Ehhez használd a megfelelő olajokat, tisztító folyadékokat, láncolajat, lánctisztító szereket, így lényegesen csökken az esetleges szervizköltség.

 

2. Ahelyett, hogy a kormányra aggatsz zacskókat és táskákat, szerezz be kosarat, csomagtartót, kulacstartót vagy túratáskát. Elkerülsz jó pár esést, ha betartod a javaslatot. Ezzel a saját testi épséged mellett a kerékpár épségére is vigyázhatsz. Az otthoni tárolást pedig oldd meg okosan, ha hely szűkében vagy, és használj fali tárolót! Helyet, bosszúságot és borulásokat spórolsz meg némi fúrásért cserébe.

 

3. A szezon elején érdemes ellátogatnod egy nagy átvizsgálásra. A szakértők tesztelik az alkatrészeket, illetve megkenik és beállítják, amit kell. Sok kellemetlen meglepetéstől kímélheted meg magad, amennyiben a nagy karikázás előtt ellátogatsz a szervizbe. Igaz ez a városi caglásokra is, hisz egy jól fogó fék akár életet is menthet – no meg biciklit.

 

 

Nem csak a sporteszköz állapota a fontos, hanem a tekerők felszerelése is. A Loui's Bike a vendégkörére is gondolt, s kényelmes, szakszerű sportfelszereléseket, ruházati elemeket és kiegészítőket szerzett be. Ezeket fel is próbálhatod az üzletben. A kerékpáros technikai ruházatot és lábbeliket megrendelik a számodra, ha nincs a méretedben. A polcokon találsz még a Tour de France egyik márkájától, a Rudy Projecttől szemüvegeket és sisakokat. A név kötelez: a minőség mellett a biztonságot is garantálja.

 

Verseny előtt állsz? Szükséged lehet egy jól működő többfunkciós órára, vagy sport étrend-kiegészítőkre, hogy le ne fordulj a nyeregből. Ezekért sem kell messze menned, a szakboltban ezek közül is válogathatsz.

 

Volt már problémád gyári üléssel és markolattal? Nos, nem vagy vele egyedül. A boltban kedvedre válogathatsz a profi nyergek és "fogantyúk" közül, és nem csak… A fogyó eszközök egész tárházát beszerezheted: abroncsot, szerelőtáskát, kulacsot, láncot, fali tárolási kiegészítőket és külön alkatrészeket egyaránt.

 

Ne odázd el a nagy átvizsgálást! Fogadd meg a szakértői tanácsokat, és meghosszabbíthatod a kerékpárod élettartamát! Látogass el a Loui's Bike szakboltba és szervizbe, szerezz be mindent egy helyen, mire csak szükséged lehet!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: